Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World Ball STEFAN SPASENOSKI
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Žinzifov speelt de bal door. Kalemanov is nu in balbezit. Kalemanov probeert naar een medespeler te passen. Karanov is nu in balbezit. Karanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veljanovski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stamenkovski trapt de bal weg van het doel. Razvigorov kopt de bal weg. Andov probeert de bal aan de voet te houden. Stojkovski rent richting de bal. Stojkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Babunski bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov met een sublieme pass. Stojkovski is nu in balbezit. Stojkovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Žinzifov passt de bal met de wreef. Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov geeft de bal voor. Belevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belevski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
World Ball - STEFAN SPASENOSKI 0:1

31e minuut.
Veljanovski geeft de bal voor. Žinzifov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stojkovski rent richting de bal. Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Miladinov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karanov. Miladinov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veljanovski met een snel genomen vrije trap. Stojkovski kopt de bal weg. Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Ball 38%, STEFAN SPASENOSKI 62%.
World Ball - STEFAN SPASENOSKI 0:1

59e minuut.
Babunski speelt de bal door. Žinzifov is nu in balbezit. Žinzifov met een sublieme pass. Daar is Karanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karanov haalt uit met een fantastische trap. Stamenkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Micevski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Berkovski met een snelle inworp. Žinzifov is nu in balbezit. Žinzifov haalt uit met een fantastische trap. Stojčevski kopt de bal weg. Stamenkovski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Ball 50%, STEFAN SPASENOSKI 50%.
World Ball - STEFAN SPASENOSKI 0:1