Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Continental denisdcxsafr4e6n eta4
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Šapkarev is nu in balbezit. Dulev verovert de bal door een tackle van achteren. Gruev rent richting de bal. Dulev onderschept slim de pass. Dulev draait met de bal, schiet en ... Mučitanov bokst de bal weg. Dulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Continental - denisdcxsafr4e6n eta4 1:0

18e minuut.
Savevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dulev krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski onderschept slim de pass. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Vangelov is nu in balbezit. Vangelov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Andonov kopt de bal weg. Pačev is nu in balbezit. Ignatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ignatov krijgt een gele kaart. Pačev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Novakov geeft een hoge lob. Inworp. Aleksovski met de inworp. Pačev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Continental 60%, denisdcxsafr4e6n eta4 40%.
FC Continental - denisdcxsafr4e6n eta4 1:0

47e minuut.
Grosev passt de bal zonder na te denken. Savevski is nu in balbezit. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savevski rent richting de bal. Savevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Grosev verovert de bal door een tackle van achteren. Grosev passt de bal met de wreef. Savevski probeert naar een medespeler te passen. Dulev rent richting de bal. Dulev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Continental - denisdcxsafr4e6n eta4 2:0

54e minuut.
Grosev rent richting de bal. Grosev met een sublieme pass. Grozdanov rent richting de bal. Dulev onderschept slim de pass. Dulev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Continental - denisdcxsafr4e6n eta4 3:0

65e minuut.
Ignatov geeft de bal voor. Inworp. Aleksovski met een snelle inworp. Klungelig pakt Pačev de bal. Pačev geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Continental - denisdcxsafr4e6n eta4 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Continental 55%, denisdcxsafr4e6n eta4 45%.
FC Continental - denisdcxsafr4e6n eta4 3:1