Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEFAN SPASENOSKI Fk Prevalec
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajčevski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Micevski. Micevski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostadinov met een snelle inworp. Rajčevski is nu in balbezit. Rajčevski draait met de bal, schiet en ... Veljanovski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEFAN SPASENOSKI - Fk Prevalec 0:1

20e minuut.
Daar is Lazarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojkovski is nu in balbezit. Lazarov is nu in balbezit. Stojkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Stojkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STEFAN SPASENOSKI - Fk Prevalec 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEFAN SPASENOSKI 53%, Fk Prevalec 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STEFAN SPASENOSKI - Fk Prevalec 1:1

54e minuut.
Karčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Razvigorov. Razvigorov krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Stojkovski passt de bal in één keer door. Lazarov rent richting de bal. Stojkovski onderschept slim de pass. Razvigorov rent richting de bal. Razvigorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Novakov is nu in balbezit. Novakov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Markov de bal onder controle te krijgen. Stojkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojkovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEFAN SPASENOSKI - Fk Prevalec 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEFAN SPASENOSKI 34%, Fk Prevalec 66%.
STEFAN SPASENOSKI - Fk Prevalec 2:1