Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Prevalec STEFAN SPASENOSKI
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Turpin is nu in balbezit. Kneževiќ is nu in balbezit. Turpin verovert de bal door een tackle van achteren. Turpin haalt uit met een fantastische trap. Stojčevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Stamenkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kneževiќ rent richting de bal. Belevski is nu in balbezit. Belevski speelt de bal door. Stojkovski rent richting de bal. Stojkovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Razvigorov de bal onder controle te krijgen. Rajčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajčevski probeert naar een medespeler te passen. Turpin is nu in balbezit. Turpin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Prevalec 60%, STEFAN SPASENOSKI 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Prevalec - STEFAN SPASENOSKI 0:0

63e minuut.
Kneževiќ is nu in balbezit. Rajčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajčevski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pankovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stamenkovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Stojkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov is nu in balbezit. Razvigorov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Razvigorov krijgt een gele kaart. Razvigorov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Razvigorov kan niet meer verder spelen. Radovski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Dumbalakov speelt de bal door. Radovski rent richting de bal. Razvigorov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Razvigorov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Karčev met een snelle inworp. Daar is Svrzikapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojkovski rent richting de bal. Stojkovski haalt uit met een fantastische trap. Grupčev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Prevalec - STEFAN SPASENOSKI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Prevalec 59%, STEFAN SPASENOSKI 41%.
Fk Prevalec - STEFAN SPASENOSKI 0:1