Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maze Runners World Ball
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Maznov geeft een lange en hoge pass. Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panov. Panov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dukov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimov rent richting de bal. Žinzifov verovert de bal door een tackle van achteren. Žinzifov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vasilevski met een sublieme pass. Berkovski is nu in balbezit. Berkovski probeert naar een medespeler te passen. Karanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maze Runners - World Ball 0:1

20e minuut.
Maznov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalemanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dukov de bal. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maze Runners - World Ball 0:2

40e minuut.
Andov probeert naar een medespeler te passen. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski schiet op doel. Radovski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maze Runners - World Ball 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maze Runners 56%, World Ball 44%.
Maze Runners - World Ball 1:2

85e minuut.
Sedloski met de inworp. Stanojkoviќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojkoviќ passt de bal in één keer door. Panov is nu in balbezit. Panov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Trajkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Babunski de bal. Panov is nu in balbezit. Panov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maze Runners 25%, World Ball 75%.
Maze Runners - World Ball 1:2