Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
denisdcxsafr4e6n eta4 Maze Runners
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Sedloski geeft een lange en hoge pass. Andonov kopt de bal weg. Pačev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangelov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
denisdcxsafr4e6n eta4 - Maze Runners 1:0

22e minuut.
Gruev rent richting de bal. Gruev geeft een lange en hoge pass. Trajkovski kopt de bal weg. Daar is Šapkarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šapkarev onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sedloski geeft een lange en hoge pass. Soposki probeert de bal aan de voet te houden. Soposki probeert naar een medespeler te passen. Vangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denisdcxsafr4e6n eta4 44%, Maze Runners 56%.
denisdcxsafr4e6n eta4 - Maze Runners 1:0

59e minuut.
Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov verovert de bal door een tackle van achteren. Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Trajanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajanovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Andov met de inworp. Panov rent richting de bal. Panov geeft een lange en hoge pass. Šapkarev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
denisdcxsafr4e6n eta4 - Maze Runners 1:1

76e minuut.
Šopov probeert naar een medespeler te passen. Vangelov rent richting de bal. Dimov rent richting de bal. Vangelov rent richting de bal. Vangelov haalt uit met een fantastische trap. Paraškev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Andov passt de bal met de wreef. Andonov rent richting de bal. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov rent richting de bal. Panov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denisdcxsafr4e6n eta4 59%, Maze Runners 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
denisdcxsafr4e6n eta4 - Maze Runners 1:1