Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maze Runners fc andrej
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Trajanovski rent richting de bal. Panov is nu in balbezit. Džerov verovert de bal door een tackle van achteren. Trajanovski onderschept slim de pass. Trajanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Karčev rent richting de bal. Panov verovert de bal door een tackle van achteren. Panov probeert naar een medespeler te passen. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maze Runners - fc andrej 1:0

7e minuut.
Panov met een sublieme pass. Džerov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dukov. Dukov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Maznov met een snelle inworp. Trajkovski geeft een hoge lob. Daar is Panov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panov geeft de bal voor. Pacoski is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Velevski speelt de bal door. Babunski rent richting de bal. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov is nu in balbezit. Kalemanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Babunski passt de bal zonder na te denken. Dukov is nu in balbezit. Dukov passt de bal in één keer door. Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kalemanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paraškev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ilievski is nu in balbezit. Ilievski geeft een hoge lob. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maze Runners 38%, fc andrej 62%.
Maze Runners - fc andrej 1:0

48e minuut.
Dimov onderschept slim de pass. Babunski is nu in balbezit. Babunski passt de bal met de wreef. Kalemanov rent richting de bal. Kalemanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Džerov rent richting de bal. Dukov onderschept slim de pass. Dukov passt de bal zonder na te denken. Panov is nu in balbezit. Panov haalt uit met een fantastische trap. Tenev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Dimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džerov rent richting de bal. Džerov probeert naar een medespeler te passen. Kalemanov rent richting de bal. Kalemanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maze Runners - fc andrej 1:1

65e minuut.
Ristov passt de bal in één keer door. Panovski rent richting de bal. Panovski probeert naar een medespeler te passen. Kalemanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maze Runners - fc andrej 1:2

71e minuut.
Babunski verovert de bal door een tackle van achteren. Babunski passt de bal met de wreef. Dimov rent richting de bal. Kalemanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalemanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maze Runners - fc andrej 1:3

80e minuut.
Dukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukov passt de bal in één keer door. Blazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Andov is nu in balbezit. Andov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kalemanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalemanov met een sublieme pass. Babunski rent richting de bal. Babunski schiet op doel. Celevski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Velevski geeft de bal voor. Klungelig pakt Maznov de bal. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalemanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maze Runners - fc andrej 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maze Runners 62%, fc andrej 38%.
Maze Runners - fc andrej 1:4