Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sinteksa fc fcdrvos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Spirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirovski probeert naar een medespeler te passen. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sinteksa fc - fcdrvos 1:0

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Talevski niet meer kan verder spelen. Matliev komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Trpkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljanov onderschept slim de pass. Duljanov speelt de bal door. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Delčev probeert naar een medespeler te passen. Milošov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov rent richting de bal. Milošov verovert de bal door een tackle van achteren. Milošov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sinteksa fc 55%, fcdrvos 45%.
sinteksa fc - fcdrvos 1:0

49e minuut.
Vaskov controleert de bal met de borst. Najdoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vaskov zijn tegenspeler op de grond. Vaskov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Milošov met de inworp. Miladinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinov met een sublieme pass. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sinteksa fc - fcdrvos 1:1

79e minuut.
Delčev geeft de bal voor. Andonov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Endekov. Andonov raakt geblesseerd tijdens het duel. Milošov met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Endekov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milošov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miladinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nastevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastevski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Spirovski de bal onder controle te krijgen. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sinteksa fc 61%, fcdrvos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sinteksa fc - fcdrvos 1:1