Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcdrvos sinteksa fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Lukiќ met een sublieme pass. Andonov rent richting de bal. Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovčev haalt uit met een fantastische trap. Talevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdrvos - sinteksa fc 0:1

9e minuut.
Andonov probeert naar een medespeler te passen. Trpkovski is nu in balbezit. Miladinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miladinov krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Delčev geeft een hoge lob. Andonov rent richting de bal. Maznov rent richting de bal. Andonov onderschept slim de pass. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kostojčinovski schiet op doel. Talevski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delčev de bal. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lukiќ is nu in balbezit. Miladinov verovert de bal door een tackle van achteren. Miladinov passt de bal zonder na te denken. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdrvos - sinteksa fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdrvos 55%, sinteksa fc 45%.
fcdrvos - sinteksa fc 0:2

51e minuut.
Endekov probeert naar een medespeler te passen. Maznov rent richting de bal. Maznov met een sublieme pass. Jovčev is nu in balbezit. Jovčev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcdrvos - sinteksa fc 0:3

72e minuut.
Miladinov schiet op doel. Lukiќ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Najdoski zal de hoekschop nemen. Delčev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdrvos - sinteksa fc 1:3

90e minuut.
Miladinov is nu in balbezit. Andonov rent richting de bal. Miladinov rent richting de bal. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdrvos 47%, sinteksa fc 53%.
fcdrvos - sinteksa fc 1:3