Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socc nurish
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Jakimovski rent richting de bal. Babunski onderschept slim de pass. Babunski speelt de bal door. Lazarov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
socc - nurish 0:1

6e minuut.
Babunski met een sublieme pass. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazarov. Lazarov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Lazarov rent richting de bal. Kostov rent richting de bal. Lazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarov draait met de bal, schiet en ... Rašaikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
socc - nurish 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Dukov de bal. Paraškev rent richting de bal. Tuntev verovert de bal door een tackle van achteren. Tuntev draait met de bal, schiet en ... Rašaikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
socc - nurish 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Kostov de bal. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov met een sublieme pass. Tuntev is nu in balbezit. Tuntev haalt uit met een fantastische trap. Rašaikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tuntev onderschept slim de pass. Tuntev passt de bal zonder na te denken. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov draait met de bal, schiet en ... Rašaikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
socc - nurish 0:4

27e minuut.
Jakimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babunski onderschept slim de pass. Babunski met een sublieme pass. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Babunski is nu in balbezit. Jakimovski verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimovski met een sublieme pass. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov draait met de bal, schiet en ... Kostencev bokst de bal weg.

36e minuut.
Kitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimovski onderschept slim de pass. Jakimovski passt de bal zonder na te denken. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
socc - nurish 1:4

41e minuut.
Kostov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levski rent richting de bal. Lazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Tuntev rent richting de bal. Tuntev haalt uit met een fantastische trap. Rašaikov bokst de bal weg.

45e minuut.
Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski haalt uit met een fantastische trap. Veljov probeert de bal aan de voet te houden. Avramov rent richting de bal. Avramov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
socc - nurish 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socc 55%, nurish 45%.
socc - nurish 2:4

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veljov met de inworp. Naumovski rent richting de bal. Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Babunski rent richting de bal. Babunski speelt de bal door. Ilievski heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kitanov met een snelle inworp. Acev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grozdanovski de bal onder controle te krijgen. Lazarov rent richting de bal. Lazarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socc 58%, nurish 42%.
socc - nurish 2:4