Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcdrvos Anelka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Nunkov de bal onder controle te krijgen. Kočevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delčev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delčev krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ġorģioski passt de bal zonder na te denken. Nunkov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gligorov ... Strafschop! Nunkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ġorģioski neemt de penalty, wat een uithaal! Talevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

15e minuut.
Duljanov rent richting de bal. Duljanov geeft een hoge lob. Daar is Delčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ġorģioski rent richting de bal. Ġorģioski haalt uit met een fantastische trap. Talevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Popev heeft problemen om de bal te vangen. Delčev speelt de bal door. Duljanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov onderschept slim de pass. Nunkov haalt uit met een fantastische trap. Talevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kočevski onderschept slim de pass. Kočevski probeert naar een medespeler te passen. Nunkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov haalt uit met een fantastische trap. Talevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdrvos - Anelka 0:1

25e minuut.
Vodeničarski geeft een lange en hoge pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočevski rent richting de bal. Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Andonov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Andonov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vasevski de bal onder controle te krijgen. Dumbalakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov onderschept slim de pass. Nunkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdrvos 58%, Anelka 42%.
fcdrvos - Anelka 0:1

53e minuut.
Popev verovert de bal door een tackle van achteren. Popev geeft een hoge lob. Duljanov kan de bal niet met de borst controleren. Nunkov rent richting de bal. Nunkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdrvos - Anelka 0:2

79e minuut.
Kostov probeert naar een medespeler te passen. Saev is nu in balbezit. Najdoski verovert de bal door een tackle van achteren. Najdoski geeft een hoge lob. Andonov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dumbalakov passt de bal zonder na te denken. Duljanov is nu in balbezit. Ġorģioski rent richting de bal. Nunkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kočevski rent richting de bal. Kočevski speelt de bal door. Nunkov is nu in balbezit. Ġorģioski rent richting de bal. Ġorģioski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nunkov speelt de bal door. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov passt de bal zonder na te denken. Nunkov rent richting de bal. Nunkov schiet op doel. Talevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdrvos 48%, Anelka 52%.
fcdrvos - Anelka 0:2