Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sinteksa fc Anelka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočevski onderschept slim de pass. Kočevski probeert naar een medespeler te passen. Nunkov rent richting de bal. Nunkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Popev is nu in balbezit. Nastevski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kočevski. Nastevski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trpkovski met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kočevski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Spirovski de bal onder controle te krijgen. Spasov rent richting de bal. Nunkov is nu in balbezit. Nunkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sinteksa fc 55%, Anelka 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sinteksa fc - Anelka 0:0

63e minuut.
Maznov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov is nu in balbezit. Spasov probeert naar een medespeler te passen. Nunkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov draait met de bal, schiet en ... Jonceski bokst de bal weg.

69e minuut.
Nunkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ġorģioski komt het veld opgelopen. Kočevski met een snel genomen vrije trap. Ġorģioski kopt de bal weg. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski haalt uit met een fantastische trap. Jonceski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sinteksa fc - Anelka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sinteksa fc 54%, Anelka 46%.
sinteksa fc - Anelka 0:1