Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nurish sinteksa fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Veljov onderschept slim de pass. Veljov geeft een hoge lob. Endekov probeert naar een medespeler te passen. Lazarov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tuntev passt de bal in één keer door. Lazarov is nu in balbezit. Jakimovski rent richting de bal. Lazarov onderschept slim de pass. Lazarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nurish - sinteksa fc 1:0

19e minuut.
Jakimovski is nu in balbezit. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft een hoge lob. Tuntev is nu in balbezit. Tuntev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trpkovski speelt de bal door. Jovčev rent richting de bal. Jovčev probeert naar een medespeler te passen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tuntev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovčev maakt een afschuwelijke overtreding. Tuntev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babunski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Endekov de bal. Maznov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov onderschept slim de pass. Lazarov schiet op doel. Jonceski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Acev speelt de bal door. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov met een sublieme pass. Tuntev is nu in balbezit. Tuntev draait met de bal, schiet en ... Jonceski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Babunski rent richting de bal. Jovčev verovert de bal door een tackle van achteren. Jovčev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andonov de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nurish 32%, sinteksa fc 68%.
nurish - sinteksa fc 1:0

50e minuut.
Nastevski met een snelle inworp. Naumovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovčev verovert de bal door een tackle van achteren. Jovčev geeft de bal voor. Andonov springt en kopt de bal. Kostencev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nurish 55%, sinteksa fc 45%.
nurish - sinteksa fc 1:0