Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anelka Mkfootball
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Nunkov passt de bal zonder na te denken. Dumbalakov rent richting de bal. Jurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Jurukov heeft problemen om de bal te vangen. Jurukov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Spasov probeert naar een medespeler te passen. Nunkov rent richting de bal. Sekulovski begaat een overtreding. Sekulovski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Jovčev met een harde bal richting middenveld. Jurukov kopt de bal weg. Nunkov rent richting de bal. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov draait met de bal, schiet en ... Arsov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Karanov onderschept slim de pass. Nunkov rent richting de bal. Nunkov passt de bal zonder na te denken. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anelka - Mkfootball 0:1

39e minuut.
Nunkov rent richting de bal. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Siljanovski met een sublieme pass. Daar is Nunkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunkov speelt de bal door. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anelka - Mkfootball 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anelka 58%, Mkfootball 42%.
Anelka - Mkfootball 0:2

71e minuut.
Moskov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stojčev komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Celevski probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siljanovski met de inworp. Bandulovski rent richting de bal. Bandulovski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jurukov geeft een hoge lob. Dinov is nu in balbezit. Dinov geeft een hoge lob. Stojčev is nu in balbezit. Stojčev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dinov speelt de bal door. Jurukov rent richting de bal. Vasevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurukov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nunkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anelka 56%, Mkfootball 44%.
Anelka - Mkfootball 0:2