Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kicevcani Team nurish
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Pascua rent richting de bal. Daskalov onderschept slim de pass. Daskalov speelt de bal door. Dimitroski rent richting de bal. Dimitroski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zlatanovski is nu in balbezit. Zlatanovski geeft een lange en hoge pass. Babunski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dimitroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitroski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirovski probeert naar een medespeler te passen. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumovski is nu in balbezit. Naumovski passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Kicevcani Team - nurish 1:0

16e minuut.
Babunski onderschept slim de pass. Babunski geeft een hoge lob. Popev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov is nu in balbezit. Daskalov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov rent richting de bal. Pascua begaat een overtreding. Pascua krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Popev geeft een lange en hoge pass. Kitanov kopt de bal weg. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Acev onderschept slim de pass. Acev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pascua is nu in balbezit. Daskalov verovert de bal door een tackle van achteren. Daskalov passt de bal zonder na te denken. Dimitroski is nu in balbezit. Dimitroski draait met de bal, schiet en ... Simonovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Naumovski met de inworp. Veljov rent richting de bal. Veljov probeert naar een medespeler te passen. Dimitroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitroski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov passt de bal zonder na te denken. Dimitroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitroski schiet op doel. Simonovski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kicevcani Team - nurish 1:1

39e minuut.
Nikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Georgievski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tenev heeft problemen om de bal te vangen. Tenev passt de bal met de wreef. Naumovski is nu in balbezit. Sotirovski is nu in balbezit. Sotirovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kicevcani Team 64%, nurish 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kicevcani Team - nurish 1:1

47e minuut.
Tenev rent richting de bal. Veljov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pascua met een snel genomen vrije trap. Zlatanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumovski begaat een overtreding. Naumovski krijgt een gele kaart. Zlatanovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Zlatanovski met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kicevcani Team - nurish 2:1

49e minuut.
Georgievski geeft een hoge lob. Inworp. Nikolov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daskalov rent richting de bal. Daskalov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sotirovski passt de bal zonder na te denken. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev onderschept slim de pass. Tenev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daskalov rent richting de bal. Daskalov passt de bal met de wreef. Dimitroski rent richting de bal. Dimitroski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kicevcani Team - nurish 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kicevcani Team 60%, nurish 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kicevcani Team - nurish 2:2