Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socc fcdrvos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Delčev is nu in balbezit. Kostov verovert de bal door een tackle van achteren. Delčev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delčev krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Kostov de bal onder controle te krijgen. Andonov rent richting de bal. Paraškev rent richting de bal. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Samardžiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinov verovert de bal door een tackle van achteren. Miladinov passt de bal met de wreef. Andonov is nu in balbezit. Andonov draait met de bal, schiet en ... Rašaikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Dukov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milošov met de inworp. Miladinov rent richting de bal. Miladinov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Najdoski is nu in balbezit. Najdoski geeft een lange en hoge pass. Daar is Andonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miladinov is nu in balbezit. Miladinov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Grozdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanovski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milošov de bal. Ilievski verovert de bal door een tackle van achteren. Ilievski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socc 48%, fcdrvos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
socc - fcdrvos 0:0

89e minuut.
Jakimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimovski geeft de bal voor. Vodeničarski heeft problemen om de bal te vangen. Mircevski is nu in balbezit. Mircevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
socc - fcdrvos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socc 53%, fcdrvos 47%.
socc - fcdrvos 1:0