Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mkfootball Kicevcani Team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Čadikovski onderschept slim de pass. Karanov rent richting de bal. Sotirovski begaat een overtreding. Sotirovski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Jovčev trapt de bal weg. Nunkov kan de bal niet met de borst controleren. Pascua begaat een overtreding. Pascua krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bandulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirovski begaat een overtreding. Bandulovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karanov met een snel genomen vrije trap. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov haalt uit met een fantastische trap. Simonovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mkfootball - Kicevcani Team 1:0

12e minuut.
Karanov rent richting de bal. Tenev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karanov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Karadžev de bal. Jurukov rent richting de bal. Jurukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mkfootball - Kicevcani Team 2:0

14e minuut.
Nunkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popev maakt een afschuwelijke overtreding. Nunkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karanov met een snel genomen vrije trap. Jurukov maakt een snoekduik en kopt de bal. Simonovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mkfootball - Kicevcani Team 3:0

29e minuut.
Jovčev met een harde bal richting middenveld. Nunkov kopt de bal weg. Daar is Karadžev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Karanov onderschept slim de pass. Karanov geeft de bal voor. Pascua rent richting de bal. Nunkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkfootball 55%, Kicevcani Team 45%.
Mkfootball - Kicevcani Team 3:0

62e minuut.
Rašaikov met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaskov met een snelle inworp. Vidimce is nu in balbezit. Vidimce geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mkfootball 65%, Kicevcani Team 35%.
Mkfootball - Kicevcani Team 3:0