Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krume tasurov FC Spasovski
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Stojčevski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vaskovski met een snelle inworp. Diskovski is nu in balbezit. Diskovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Šapkarov passt de bal in één keer door. Cvetkov rent richting de bal. Diskovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diskovski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Japonski met een sublieme pass. Vaskovski speelt de bal door. Ristevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diskovski rent richting de bal. Diskovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Acev de bal. Šapkarov is nu in balbezit. Šapkarov met een sublieme pass. Vasevski rent richting de bal. Vasevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kmetovski met een harde bal richting middenveld. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov probeert naar een medespeler te passen. Vasevski is nu in balbezit. Vasevski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
krume tasurov - FC Spasovski 1:0

28e minuut.
Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov passt de bal met de wreef. Misajlovski is nu in balbezit. Beleski verovert de bal door een tackle van achteren. Beleski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Ruski trapt de bal weg van het doel. Japonski speelt de bal door. Ristevski is nu in balbezit. Ristevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Acev geeft een lange en hoge pass. Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarov speelt de bal door. Vasevski rent richting de bal. Vasevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
krume tasurov - FC Spasovski 2:0

38e minuut.
Šapkarov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vasevski de bal. Vasevski schiet op doel. Vodeničarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koprov onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stanoev zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Jonceski de bal. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
krume tasurov - FC Spasovski 3:0

40e minuut.
Stanoev rent richting de bal. Stanoev probeert naar een medespeler te passen. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski draait met de bal, schiet en ... Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krume tasurov - FC Spasovski 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krume tasurov 47%, FC Spasovski 53%.
krume tasurov - FC Spasovski 4:0

53e minuut.
Diskovski rent richting de bal. Jonceski verovert de bal door een tackle van achteren. Jonceski probeert naar een medespeler te passen. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jonceski onderschept slim de pass. Jonceski probeert naar een medespeler te passen. Vasevski is nu in balbezit. Vasevski schiet op doel. Vodeničarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Japonski rent richting de bal. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov probeert naar een medespeler te passen. Ristevski is nu in balbezit. Ristevski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krume tasurov 32%, FC Spasovski 68%.
krume tasurov - FC Spasovski 4:0