Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khdxf Вардар
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Saev probeert naar een medespeler te passen. Anastasov rent richting de bal. Anastasov geeft een hoge lob. Saev rent richting de bal. Saev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Apostolovski rent richting de bal. Merakovski is nu in balbezit. Merakovski passt de bal met de wreef. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khdxf - Вардар 0:1

36e minuut.
Božinov geeft een lange en hoge pass. Korubinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korubinov speelt de bal door. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Grozdanov onderschept slim de pass. Merakovski is nu in balbezit. Met opzet legt Apostolovski zijn tegenspeler op de grond. Merakovski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Merakovski kan niet meer verder spelen. Sendov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khdxf 77%, Вардар 23%.
khdxf - Вардар 0:1

87e minuut.
Sendov passt de bal zonder na te denken. Daar is Grozdanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostolovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khdxf 60%, Вардар 40%.
khdxf - Вардар 0:1