Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вардар krume tasurov
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dalkalačev geeft een hoge lob. Korubinov is nu in balbezit. Korubinov passt de bal met de wreef. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stojčevski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saev met een snelle inworp. Sendov is nu in balbezit. Sendov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ruski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Spirov rent richting de bal. Spirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Вардар - krume tasurov 1:0

15e minuut.
Misajlovski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalkalačev met de inworp. Sendov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendov geeft een lange en hoge pass. Ruski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spirov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Вардар - krume tasurov 2:0

24e minuut.
Jonceski geeft een hoge lob. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski passt de bal met de wreef. Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trajkovski trapt de bal weg van het doel. Miladinov kopt de bal weg. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Korubinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korubinov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stojčevski de bal onder controle te krijgen. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ruski met een sublieme pass. Grozdanov kopt de bal weg. Misajlovski controleert de bal met de borst. Dalkalačev onderschept slim de pass. Dalkalačev geeft de bal voor. Ruski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spirov is nu in balbezit. Spirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Вардар - krume tasurov 3:0

44e minuut.
Misajlovski rent richting de bal. Misajlovski passt de bal in één keer door. Agani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasevski is nu in balbezit. Vasevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Вардар - krume tasurov 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вардар 28%, krume tasurov 72%.
Вардар - krume tasurov 3:1

50e minuut.
Trajkovski trapt de bal weg. Cvetkov kopt de bal weg. Anastasov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski schiet op doel. Trajkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Miladinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvetkov heeft problemen om de bal te vangen. Cvetkov geeft een hoge lob. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski schiet op doel. Trajkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Zibrecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanoev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetkov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Karandžulov de bal onder controle te krijgen. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jonceski rent richting de bal. Sendov verovert de bal door een tackle van achteren. Sendov speelt de bal door. Dalkalačev is nu in balbezit. Dalkalačev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jonceski kopt de bal weg. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov geeft een hoge lob. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov haalt uit met een fantastische trap. Trajkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Вардар - krume tasurov 3:2

77e minuut.
Jonceski geeft een hoge lob. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki geeft de bal voor. Daar is Stanoev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zibrecki speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вардар 58%, krume tasurov 42%.
Вардар - krume tasurov 3:2