Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khdxf elfat
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Veljov heeft problemen om de bal te vangen. Ognjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov begaat een overtreding. Veljov krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Talevski geeft een lange en hoge pass. Aleksovski is nu in balbezit. Veljov onderschept slim de pass. Kitančev rent richting de bal. Kitančev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Talevski rent richting de bal. Petrevski rent richting de bal. Petrevski passt de bal met de wreef. Daar is Ničov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ničov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ognjanovski probeert naar een medespeler te passen. Veljov rent richting de bal. Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov verovert de bal door een tackle van achteren. Veljov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khdxf - elfat 1:0

44e minuut.
Molerov geeft de bal voor. Ognjanovski kopt de bal weg. Simonovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov verovert de bal door een tackle van achteren. Veljov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khdxf 58%, elfat 42%.
khdxf - elfat 1:0

76e minuut.
Simonovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitančev onderschept slim de pass. Gorģevski is nu in balbezit. Kitančev onderschept slim de pass. Kitančev geeft een lange en hoge pass. Jakimovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Neskovski geeft de bal voor. Zibrecki heeft problemen om de bal te vangen. Molerov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Molerov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khdxf 64%, elfat 36%.
khdxf - elfat 1:0