Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khdxf FC Spasovski
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kmetovski trapt de bal weg van het doel. Jančevski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acev. Acev krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Trpkoski met een sublieme pass. Japonski kopt de bal weg. Jančevski heeft problemen om de bal te vangen. Ristevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Molerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Molerov geeft de bal voor. Stamboliski heeft problemen om de bal te vangen. Veljov rent richting de bal. Veljov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vaskovski onderschept slim de pass. Vaskovski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ristevski de bal. Diskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diskovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Vodeničarski rent richting de bal. Vodeničarski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaskov met de inworp. Kitanov geeft een hoge lob. Paal!

27e minuut.
Acev geeft de bal voor. Uzunovski heeft problemen om de bal te vangen. Ristevski rent richting de bal. Ristevski haalt uit met een fantastische trap. Trpkoski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khdxf - FC Spasovski 0:1

32e minuut.
Masev passt de bal zonder na te denken. Karadžev geeft een hoge lob. Molerov heeft problemen om de bal te vangen. Ristevski rent richting de bal. Ristevski schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Jančevski onderschept slim de pass. Kitanov is nu in balbezit. Japonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitanov onderschept slim de pass. Kitanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khdxf 62%, FC Spasovski 38%.
khdxf - FC Spasovski 0:1

64e minuut.
Trpkoski trapt de bal weg van het doel. Acev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitanov. Acev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Acev kan niet meer verder spelen. Serafimovski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Karadžev passt de bal zonder na te denken. Vaskovski is nu in balbezit. Vaskovski geeft een hoge lob. Ristevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
khdxf - FC Spasovski 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khdxf 49%, FC Spasovski 51%.
khdxf - FC Spasovski 0:2