Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spasovski khdxf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Kmetovski probeert naar een medespeler te passen. Karadžev kopt de bal weg. Klungelig pakt Koprov de bal. Veljov rent richting de bal. Veljov haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spasovski - khdxf 0:1

16e minuut.
Vaskov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stamboliski de bal onder controle te krijgen. Koprov is nu in balbezit. Veljov verovert de bal door een tackle van achteren. Veljov draait met de bal, schiet en ... Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Diskovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apostolovski rent richting de bal. Apostolovski geeft de bal voor. Veljov is nu in balbezit. Veljov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spasovski 57%, khdxf 43%.
FC Spasovski - khdxf 0:1

46e minuut.
Talevski geeft de bal voor. Beleski kopt de bal weg. Kitančev probeert naar een medespeler te passen. Veljov is nu in balbezit. Veljov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spasovski - khdxf 0:2

65e minuut.
Vodeničarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodeničarski geeft de bal voor. Jančevski probeert naar een medespeler te passen. Kitančev is nu in balbezit. Kitančev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Neskovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jančevski is nu in balbezit. Jančevski passt de bal met de wreef. Veljov is nu in balbezit. Veljov draait met de bal, schiet en ... Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Karadžev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vaskovski de bal. Neskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski verovert de bal door een tackle van achteren. Vaskovski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Diskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diskovski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uzunovski de bal onder controle te krijgen. Ristevski is nu in balbezit. Ristevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spasovski 45%, khdxf 55%.
FC Spasovski - khdxf 0:2