Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spasovski vardar1
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Karadžev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trajanov onderschept slim de pass. Trajanov passt de bal zonder na te denken. Zajkovski is nu in balbezit. Zajkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spasovski - vardar1 0:1

6e minuut.
Inworp. Beleski met een snelle inworp. Trajanov rent richting de bal. Zajkovski is nu in balbezit. Zajkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spasovski - vardar1 0:2

9e minuut.
Sinadinovski met de inworp. Trajanov is nu in balbezit. Trajanov passt de bal in één keer door. Samardžiev is nu in balbezit. Samardžiev geeft een hoge lob. Kmetovski bokst de bal weg. Daar is Vodeničarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spasovski - vardar1 0:3

13e minuut.
Samardžiev verovert de bal door een tackle van achteren. Samardžiev passt de bal in één keer door. Koprov is nu in balbezit. Zajkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Zajkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spasovski - vardar1 0:4

18e minuut.
Jovanovski geeft de bal voor. Beleski is nu in balbezit. Mangovski maakt een afschuwelijke overtreding. Mangovski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Duljanov is nu in balbezit. Duljanov geeft de bal voor. Karadžev kopt de bal weg. Zajkovski rent richting de bal. Zajkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spasovski - vardar1 0:5

33e minuut.
Pascua rent richting de bal. Beleski onderschept slim de pass. Beleski probeert naar een medespeler te passen. Ristevski rent richting de bal. Ristevski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Japonski is nu in balbezit. Japonski geeft een lange en hoge pass. Jakimovski speelt de bal door. Zajkovski is nu in balbezit. Zajkovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serafimovski kopt de bal weg. Japonski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zajkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spasovski 52%, vardar1 48%.
FC Spasovski - vardar1 0:5

49e minuut.
Daar is Diskovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diskovski geeft een hoge lob. Daar is Jovanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristevski schiet op doel. Kovačev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Koprov kopt de bal weg. Japonski is nu in balbezit. Japonski passt de bal zonder na te denken. Ristevski is nu in balbezit. Ristevski draait met de bal, schiet en ... Kovačev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spasovski - vardar1 1:5

82e minuut.
Pascua is nu in balbezit. Pascua passt de bal zonder na te denken. Koprov heeft problemen om de bal te vangen. Trajanov rent richting de bal. Trajanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spasovski 43%, vardar1 57%.
FC Spasovski - vardar1 1:5