Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vardar1 FC Spasovski
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jakimovski met een snelle inworp. Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanov passt de bal met de wreef. Samardžiev is nu in balbezit. Samardžiev geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vaskovski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ristevski de bal. Ristevski schiet op doel. Černopeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kovačev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vardar1 - FC Spasovski 0:1

34e minuut.
Japonski heeft problemen om de bal te vangen. Trajanov rent richting de bal. Trajanov speelt de bal door. Zajkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vardar1 - FC Spasovski 1:1

40e minuut.
Inworp. Sinadinovski met een snelle inworp. Trajanov geeft een lange en hoge pass. Jakimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vodeničarski trapt de bal weg. Pascua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diskovski. Diskovski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Jakimovski speelt de bal door. Zajkovski rent richting de bal. Stamboliski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamboliski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vardar1 43%, FC Spasovski 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vardar1 - FC Spasovski 1:1

55e minuut.
Jakimovski onderschept slim de pass. Jakimovski geeft de bal voor. Zajkovski is nu in balbezit. Trajanov is nu in balbezit. Trajanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zajkovski rent richting de bal. Zajkovski draait met de bal, schiet en ... Vodeničarski kopt de bal weg. Trajanov heeft problemen om de bal te vangen. Trajanov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vardar1 - FC Spasovski 2:1

74e minuut.
Kmetovski trapt de bal weg van het doel. Serafimovski rent richting de bal. Trajanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trajanov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Pascua passt de bal met de wreef. Zajkovski rent richting de bal. Serafimovski maakt een afschuwelijke overtreding. Serafimovski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Trajanov rent richting de bal. Japonski verovert de bal door een tackle van achteren. Japonski probeert naar een medespeler te passen. Ristevski is nu in balbezit. Ristevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Japonski rent richting de bal. Japonski probeert naar een medespeler te passen. Jovanovski is nu in balbezit. Ristevski verovert de bal door een tackle van achteren. Ristevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vardar1 53%, FC Spasovski 47%.
vardar1 - FC Spasovski 2:1