Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khdxf krume tasurov
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Jančevski passt de bal in één keer door. Cvetkov is nu in balbezit. Kitančev verovert de bal door een tackle van achteren. Kitančev draait met de bal, schiet en ... Stojčevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cvetkov onderschept slim de pass. Cvetkov geeft de bal voor. Masev rent richting de bal. Misajlovski onderschept slim de pass. Misajlovski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vasevski controleert de bal met de borst. Vasevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khdxf - krume tasurov 0:1

24e minuut.
Cvetkov heeft problemen om de bal te vangen. Cvetkov passt de bal met de wreef. Vasevski is nu in balbezit. Vasevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetkov speelt de bal door. Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khdxf 51%, krume tasurov 49%.
khdxf - krume tasurov 0:1

46e minuut.
Jonceski geeft de bal voor. Neskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarov onderschept slim de pass. Šapkarov draait met de bal, schiet en ... Stanoev kopt de bal weg. Stanoev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Šapkarov rent richting de bal. Vasevski rent richting de bal. Jančevski verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarov verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kitančev onderschept slim de pass. Misajlovski rent richting de bal. Kitančev verovert de bal door een tackle van achteren. Kitančev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stojčevski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Talevski met een snelle inworp. Apostolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolovski passt de bal zonder na te denken. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khdxf 45%, krume tasurov 55%.
khdxf - krume tasurov 0:1