Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elfat Borjan2
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Petrevski met een sublieme pass. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski speelt de bal door. Ničov is nu in balbezit. Ničov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kitevski speelt de bal door. Ničov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov begaat een overtreding. Ničov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrevski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Trpkoski passt de bal met de wreef. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Ničov is nu in balbezit. Ničov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Simonovski met een sublieme pass. Kitevski is nu in balbezit. Kitevski passt de bal met de wreef. Petrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
elfat - Borjan2 1:0

15e minuut.
Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski passt de bal zonder na te denken. Daar is Ničov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ničov schiet op doel. Deskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Stanojkoviќ is nu in balbezit. Mihov is nu in balbezit. Simonovski onderschept slim de pass. Stanojkoviќ rent richting de bal. Stanojkoviќ haalt uit met een fantastische trap. Jakimovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakimovski speelt de bal door. Petrevski heeft problemen om de bal te vangen. Petrevski met een sublieme pass. Ničov rent richting de bal. Ničov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Simonovski rent richting de bal. Damevski is nu in balbezit. Simonovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simonovski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ničov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučitanov speelt de bal door. Moskov controleert de bal met de borst. Ničov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ničov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Trpkoski rent richting de bal. Kitevski onderschept slim de pass. Kitevski speelt de bal door. Ničov is nu in balbezit. Ničov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elfat 36%, Borjan2 64%.
elfat - Borjan2 1:0

51e minuut.
Trpkoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihov geeft de bal voor. Ilievski probeert de bal aan de voet te houden. Stanojkoviќ rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
elfat - Borjan2 1:1

67e minuut.
Klungelig pakt Zibrecki de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zibrecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Simonovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cvetanov passt de bal in één keer door. Aleksovski geeft een lange en hoge pass. Ničov rent richting de bal. Petrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
elfat - Borjan2 2:1

80e minuut.
Gorģevski met een snelle inworp. Daar is Simonovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damevski begaat een overtreding. Simonovski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Simonovski kan niet meer verder spelen. Karadžev komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Trpkovski met de inworp. Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aleksovski krijgt een gele kaart. Mihov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihov neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
elfat - Borjan2 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elfat 54%, Borjan2 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elfat - Borjan2 2:2