Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bi GUTARAY FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De Vreese probeert de bal aan de voet te houden. Alfaro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Vreese. De Vreese krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ulloa rent richting de bal. Ulloa geeft een lange en hoge pass. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson geeft de bal voor. Ulloa kopt de bal weg. Helguera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Corea met een sublieme pass. Poveda is nu in balbezit. Corea maakt een afschuwelijke overtreding. Corea krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Helguera trapt de bal weg van het doel. Anchetta kopt de bal weg. Umaña controleert de bal met de borst. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Coronado de bal. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda passt de bal in één keer door. Batista rent richting de bal. Batista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bi 61%, GUTARAY FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bi - GUTARAY FC 0:0

52e minuut.
Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De Vreese rent richting de bal. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Vreese. Alfaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Corea komt bij de bal en schiet. Helguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Urzay rent richting de bal. Corea onderschept slim de pass. De Vreese rent richting de bal. Anchetta verovert de bal door een tackle van achteren. Anchetta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bi 61%, GUTARAY FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bi - GUTARAY FC 0:0