Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bi Dynamo1
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Urzay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jacamo rent richting de bal. Urzay begaat een overtreding. Urzay krijgt een gele kaart. Jacamo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jacamo kan niet meer verder spelen. Francis komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Flores is nu in balbezit. De La Espriella is nu in balbezit. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores haalt uit met een fantastische trap. Salinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Umaña rent richting de bal. James is nu in balbezit. De Vreese maakt een afschuwelijke overtreding. De Vreese krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Goicoechea verovert de bal door een tackle van achteren. James rent richting de bal. De Vreese verovert de bal door een tackle van achteren. Goicoechea onderschept slim de pass. Goicoechea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Shinoda passt de bal in één keer door. Goicoechea is nu in balbezit. James is nu in balbezit. Goicoechea rent richting de bal. Goicoechea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Villalta geeft een lange en hoge pass. Ulloa rent richting de bal. Goicoechea begaat een overtreding. Goicoechea krijgt een gele kaart. Ulloa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulloa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flores krijgt zijn hoofd ertegen. Salinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bi 50%, Dynamo1 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bi - Dynamo1 0:0

70e minuut.
Villalta met een snelle inworp. Revollo heeft problemen om de bal te vangen. Araya is nu in balbezit. Revollo verovert de bal door een tackle van achteren. Revollo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
James haalt uit met een fantastische trap. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Goicoechea verovert de bal door een tackle van achteren. Goicoechea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bi - Dynamo1 0:1

85e minuut.
Helguera is nu in balbezit. Helguera probeert naar een medespeler te passen. Goicoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. James rent richting de bal. James schiet op doel. Helguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bi 48%, Dynamo1 52%.
bi - Dynamo1 0:1