Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LDA Super L
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Monge trapt de bal weg van het doel. De Haró kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramírez de bal. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Osborne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osborne met een sublieme pass. Villagra is nu in balbezit. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LDA - Super L 0:1

11e minuut.
Osborne is nu in balbezit. Osborne passt de bal met de wreef. De La Espriella rent richting de bal. Daar is Villagra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Quiróz geeft de bal voor. Daar is Arrieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Herrero zijn tegenspeler op de grond. Herrero krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cáceres geeft een lange en hoge pass. Lobo is nu in balbezit. Evans rent richting de bal. Evans draait met de bal, schiet en ... Monge probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ramírez probeert de bal aan de voet te houden. Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta met een sublieme pass. Klungelig pakt Evans de bal. Evans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDA 33%, Super L 67%.
LDA - Super L 0:1

46e minuut.
Villagra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Medina de bal. Herrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LDA - Super L 1:1

47e minuut.
De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella passt de bal in één keer door. Ramírez is nu in balbezit. Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Osborne speelt de bal door. Zeledón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra verovert de bal door een tackle van achteren. Villagra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De Haró geeft de bal voor. Villagra rent richting de bal. Quiróz begaat een overtreding. Quiróz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Coronado is nu in balbezit. Coronado geeft de bal voor. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDA 46%, Super L 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LDA - Super L 1:1
LDA