Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hip hop inter heredia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Baltodano bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Foster speelt de bal door. Peraza rent richting de bal. Peraza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
López raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barriomartín komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Gonzalin Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalin Miller geeft de bal voor. Klungelig pakt Alvarado de bal. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Gonzalin Miller de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco geeft een lange en hoge pass. Peraza is nu in balbezit. Peraza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Acedo passt de bal met de wreef. Ruiz is nu in balbezit. Chan begaat een overtreding. Ruiz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Kikut rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dixon. Kikut raakt geblesseerd tijdens het duel. Tinoco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rendon rent richting de bal. Peraza onderschept slim de pass. Peraza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hip hop - inter heredia 1:0

27e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz speelt de bal door. Salazar is nu in balbezit. Peraza onderschept slim de pass. Peraza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Acosta de bal. Salazar geeft een hoge lob. Brown rent richting de bal. Barriomartín verovert de bal door een tackle van achteren. Barriomartín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Barriomartín rent richting de bal. Barriomartín speelt de bal door. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hip hop - inter heredia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hip hop 57%, inter heredia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hip hop - inter heredia 1:1

48e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith is nu in balbezit. Smith passt de bal met de wreef. Gonzalin Miller is nu in balbezit. Gonzalin Miller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín probeert naar een medespeler te passen. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kikut heeft problemen om de bal te vangen. Kikut geeft een lange en hoge pass. Maroto geeft een lange en hoge pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel. Ugalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hip hop - inter heredia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hip hop 64%, inter heredia 36%.
hip hop - inter heredia 1:2