Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Disturb Coronado
de regreso 1 Tactiek 4 1 4 1 gamma
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten solid
good Passen average
weak Verdedigen good


10e minuut.
Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Hârleşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hârleşteanu met een sublieme pass. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Miśtal bokst de bal weg.

13e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. Villalobos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bessone is nu in balbezit. Bessone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tsivilikas passt de bal in één keer door. Goss is nu in balbezit. Goss met een sublieme pass. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller geeft een lange en hoge pass. Miśtal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Alladin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledwidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwidge passt de bal zonder na te denken. Bessone rent richting de bal. Bessone draait met de bal, schiet en ... Gontarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zacarías is nu in balbezit. Holzmüller onderschept slim de pass. Holzmüller speelt de bal door. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu schiet op doel. Miśtal bokst de bal weg.

32e minuut.
Villalobos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saavedra komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Ledwidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwidge geeft de bal voor. Klungelig pakt Burhanoğlu de bal. Holzmüller rent richting de bal. Holzmüller draait met de bal, schiet en ... Miśtal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disturb 53%, Coronado 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Disturb - Coronado 0:0

48e minuut.
Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goss rent richting de bal. Goss passt de bal zonder na te denken. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Coronado 1:0

61e minuut.
Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller passt de bal in één keer door. Hârleşteanu rent richting de bal. Bessone onderschept slim de pass. Bessone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Saavedra speelt de bal door. Leo probeert naar een medespeler te passen. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu schiet op doel. Miśtal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ledwidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwidge passt de bal met de wreef. Hârleşteanu geeft de bal voor. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Coronado 2:0

73e minuut.
Goss kopt de bal weg. Holzmüller heeft problemen om de bal te vangen. Leiton begaat een overtreding. Holzmüller wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gonzalo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hârleşteanu speelt de bal door. Goss geeft de bal voor. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo schiet op doel. De bal raakt de paal. Miśtal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disturb 36%, Coronado 64%.
Disturb - Coronado 2:0