Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF La Labor los chapulos
Empunchados Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 17
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Rovari probeert naar een medespeler te passen. Remień rent richting de bal. Remień passt de bal in één keer door. Stagno is nu in balbezit. Stagno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gonzalo is nu in balbezit. Eremiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Granados met een sublieme pass. Remień rent richting de bal. Remień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cáceres trapt de bal weg van het doel. Gonzalo kopt de bal weg. Amighetti rent richting de bal. Amighetti schiet op doel. Gajek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Remień passt de bal zonder na te denken. Granados is nu in balbezit. Granados speelt de bal door. Stagno rent richting de bal. Stagno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Granados rent richting de bal. Granados met een sublieme pass. Stagno rent richting de bal. Stagno draait met de bal, schiet en ... Cáceres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Daar is Gonzalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eremiáš rent richting de bal. Eremiáš passt de bal in één keer door. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Remień is nu in balbezit. Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stagno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - los chapulos 1:0

17e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft de bal voor. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remień rent richting de bal. Remień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stagno is nu in balbezit. Remień rent richting de bal. Remień passt de bal met de wreef. Stagno is nu in balbezit. Stagno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - los chapulos 2:0

20e minuut.
Urzay met een sublieme pass. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stagno haalt uit met een fantastische trap. Cáceres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - los chapulos 3:0

22e minuut.
Puertas kopt de bal weg. Daar is Stagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santamaría is nu in balbezit. Stagno verovert de bal door een tackle van achteren. Stagno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Granados kopt de bal weg. Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - los chapulos 4:0

39e minuut.
Gonzalo is nu in balbezit. Eremiáš onderschept slim de pass. Eremiáš passt de bal in één keer door. Stagno is nu in balbezit. Stagno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo met een sublieme pass. Eremiáš met een sublieme pass. Remień is nu in balbezit. Remień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - los chapulos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF La Labor 29%, los chapulos 71%.
CF La Labor - los chapulos 5:0

49e minuut.
Eremiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Eremiáš speelt de bal door. Stagno speelt de bal door. Remień rent richting de bal. Remień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Puertas is nu in balbezit. Puertas met een sublieme pass. Klungelig pakt Remień de bal. Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stagno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - los chapulos 6:0

59e minuut.
Santamaría rent richting de bal. Eremiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Eremiáš geeft de bal voor. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień schiet op doel. Cáceres bokst de bal weg. Stagno rent richting de bal. Stagno draait met de bal, schiet en ... Cáceres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Remień rent richting de bal. Remień passt de bal zonder na te denken. Stagno is nu in balbezit. Stagno draait met de bal, schiet en ... Cáceres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - los chapulos 7:0

71e minuut.
Stagno kopt de bal weg. Klungelig pakt Barboza de bal. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień haalt uit met een fantastische trap. Cáceres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF La Labor - los chapulos 8:0

81e minuut.
Eremiáš rent richting de bal. Eremiáš geeft een lange en hoge pass. Barboza is nu in balbezit. Barboza geeft een lange en hoge pass. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Miller rent richting de bal. Miller geeft de bal voor. Oballa kopt de bal weg. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF La Labor 15%, los chapulos 85%.
CF La Labor - los chapulos 8:0