Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marmol Nezt
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Gómez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villalobos komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Lanchester rent richting de bal. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza passt de bal in één keer door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aranda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lázaro heeft problemen om de bal te vangen. Lázaro geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - Nezt 1:0

35e minuut.
Infante probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lázaro de bal. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro is nu in balbezit. Lázaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal rent richting de bal. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos rent richting de bal. Villalobos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marmol - Nezt 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmol 55%, Nezt 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marmol - Nezt 1:1

49e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft een hoge lob. Cereceda kopt de bal weg. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo geeft een lange en hoge pass. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Edwards met de inworp. Vidal is nu in balbezit. Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Angulo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Lázaro draait met de bal, schiet en ... Daar is Monge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmol 43%, Nezt 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marmol - Nezt 1:1