Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muchen dragones rojos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Daar is Marrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marrón rent richting de bal. Vindas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marrón raakt geblesseerd tijdens het duel. Flores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Lewis de bal. Leonhardes is nu in balbezit. Marrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pochet trapt de bal weg van het doel. Leonhardes kopt de bal weg. Ulate is nu in balbezit. Fatjó onderschept slim de pass. Fatjó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wright heeft problemen om de bal te vangen. Paterna is nu in balbezit. Paterna probeert naar een medespeler te passen. Machado rent richting de bal. Machado geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtón onderschept slim de pass. Burtón met een sublieme pass. Fatjó bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatjó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muchen - dragones rojos 1:0

39e minuut.
Arguello met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal met de wreef. Fatjó bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatjó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muchen 65%, dragones rojos 35%.
muchen - dragones rojos 1:0

81e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Leonhardes rent richting de bal. Leonhardes passt de bal in één keer door. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muchen 48%, dragones rojos 52%.
muchen - dragones rojos 1:0