Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marmol CF La Labor
Normal Tactiek Empunchados
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Del Bosco geeft een lange en hoge pass. Tenorio rent richting de bal. Tenorio speelt de bal door. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Rovari geeft de bal voor. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stagno rent richting de bal. Stagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - CF La Labor 0:1

23e minuut.
Stagno passt de bal zonder na te denken. Rovari is nu in balbezit. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rovari met de inworp. Granados is nu in balbezit. Granados passt de bal zonder na te denken. Daar is Remień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Eduarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stagno verovert de bal door een tackle van achteren. Stagno speelt de bal door. Remień rent richting de bal. Remień draait met de bal, schiet en ... Vindas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Granados is nu in balbezit. Eduarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eduarte krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Inworp. Calvo met de inworp. Daar is Granados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granados geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - CF La Labor 0:2

42e minuut.
Eremiáš met een sublieme pass. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados speelt de bal door. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień draait met de bal, schiet en ... Vindas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Rovari verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rovari. Rovari krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Eremiáš met een sublieme pass. Rovari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramos. Rovari raakt geblesseerd tijdens het duel. Rovari wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmol 74%, CF La Labor 26%.
marmol - CF La Labor 0:2

49e minuut.
Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasserman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasserman geeft een hoge lob. Remień rent richting de bal. Remień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Granados rent richting de bal. Granados passt de bal met de wreef. Remień is nu in balbezit. Remień schiet op doel. Wasserman probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Granados probeert naar een medespeler te passen. Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Eduarte rent richting de bal. Stagno onderschept slim de pass. Stagno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - CF La Labor 0:3

56e minuut.
Pardo geeft een lange en hoge pass. Stagno kopt de bal weg. Remień rent richting de bal. Remień draait met de bal, schiet en ... Vindas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Eremiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremiáš geeft een lange en hoge pass. Rovari is nu in balbezit. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Eremiáš is nu in balbezit. Eremiáš probeert naar een medespeler te passen. Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stagno schiet op doel. Wasserman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - CF La Labor 0:4

66e minuut.
Stagno rent richting de bal. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados met een sublieme pass. Remień rent richting de bal. Remień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lázaro is nu in balbezit. Granados verovert de bal door een tackle van achteren. Granados passt de bal met de wreef. Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stagno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - CF La Labor 0:5

83e minuut.
Calvo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stagno de bal. Stagno speelt de bal door. Remień is nu in balbezit. Remień draait met de bal, schiet en ... Vindas bokst de bal weg.

84e minuut.
Wasserman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rovari met de inworp. Granados is nu in balbezit. Granados haalt uit met een fantastische trap. Vindas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmol 79%, CF La Labor 21%.
marmol - CF La Labor 0:5