Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Disturb Nezt
de regreso 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 21.6
good Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Holzmüller is nu in balbezit. Gómez speelt de bal door. Goss is nu in balbezit. Goss geeft een lange en hoge pass. Burhanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Nezt 1:0

3e minuut.
Leo met een sublieme pass. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller passt de bal in één keer door. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Gómez geeft een hoge lob. Goicoechea heeft problemen om de bal te vangen. Ledwidge met een sublieme pass. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Acuña bokst de bal weg. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Acuña bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Goss geeft een lange en hoge pass. Cervantes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leo met de inworp. Holzmüller geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Burhanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holzmüller rent richting de bal. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Nezt 2:0

11e minuut.
Goss rent richting de bal. Goss passt de bal zonder na te denken. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Acuña trapt de bal weg. Hârleşteanu kopt de bal weg. Daar is Cervantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ledwidge is nu in balbezit. Carranza onderschept slim de pass. Carranza passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gontarz trapt de bal weg van het doel. Hârleşteanu speelt de bal door. Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Nezt 3:0

33e minuut.
Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña is nu in balbezit. Holzmüller onderschept slim de pass. Holzmüller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Nezt 4:0

35e minuut.
Ledwidge speelt de bal door. Holzmüller rent richting de bal. Holzmüller passt de bal zonder na te denken. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Nezt 5:0

38e minuut.
Goss passt de bal met de wreef. Tsivilikas is nu in balbezit. Tsivilikas geeft de bal voor. Daar is Burhanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Acuña met een harde bal richting middenveld. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu probeert naar een medespeler te passen. Burhanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Nezt 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disturb 30%, Nezt 70%.
Disturb - Nezt 6:0

47e minuut.
Burhanoğlu is nu in balbezit. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes is nu in balbezit. Holzmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmüller draait met de bal, schiet en ... Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Goss geeft een lange en hoge pass. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo passt de bal met de wreef. Burhanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Nezt 7:0

58e minuut.
Leo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ugalde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goicoechea is nu in balbezit. Goicoechea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gontarz met een sublieme pass. Leo kopt de bal weg. Daar is Holzmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Cervantes passt de bal met de wreef. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Nezt 8:0

62e minuut.
De Freitas geeft een hoge lob. Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller passt de bal met de wreef. Daar is Burhanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Goicoechea passt de bal in één keer door. Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller passt de bal zonder na te denken. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - Nezt 9:0

89e minuut.
Hârleşteanu passt de bal zonder na te denken. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo geeft de bal voor. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disturb 24%, Nezt 76%.
Disturb - Nezt 9:0