Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marmol Coronado
Normal Tactiek 4 1 4 1 alfa
34% Balbezit 66%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Infante passt de bal zonder na te denken. Eduarte is nu in balbezit. Alladin verovert de bal door een tackle van achteren. Alladin draait met de bal, schiet en ... Vindas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - Coronado 0:1

13e minuut.
Lázaro verovert de bal door een tackle van achteren. Lázaro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alladin de bal. Alladin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - Coronado 0:2

17e minuut.
Ramos rent richting de bal. Alladin verovert de bal door een tackle van achteren. Wasserman rent richting de bal. Alladin onderschept slim de pass. Alladin haalt uit met een fantastische trap. Vindas bokst de bal weg. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - Coronado 0:3

23e minuut.
Campbell probeert naar een medespeler te passen. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Boza passt de bal met de wreef. Eduarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell onderschept slim de pass. Alladin is nu in balbezit. Alladin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmol 64%, Coronado 36%.
marmol - Coronado 0:3

63e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell geeft een lange en hoge pass. Flores kopt de bal weg. Alladin kan de bal niet met de borst controleren. Alladin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eduarte de bal. Alladin rent richting de bal. Alladin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Vidal de bal. Alladin rent richting de bal. Vidal maakt een afschuwelijke overtreding. Vidal krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Baca rent richting de bal. Baca passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Lázaro de bal onder controle te krijgen. Alladin is nu in balbezit. Alladin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmol 72%, Coronado 28%.
marmol - Coronado 0:3