Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muchen Disturb
Normal Tactiek de regreso 1
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Holzmüller passt de bal zonder na te denken. Leonhardes is nu in balbezit. Ledwidge onderschept slim de pass. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo probeert naar een medespeler te passen. Holzmüller is nu in balbezit. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Masis trapt de bal weg. Hârleşteanu speelt de bal door. Klungelig pakt Goss de bal. Goss geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Goss is nu in balbezit. Goss passt de bal zonder na te denken. Ledwidge met een sublieme pass. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller speelt de bal door. Hârleşteanu geeft een lange en hoge pass. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Wright geeft een hoge lob. Inworp. Leo met de inworp. Holzmüller geeft de bal voor. Jackson kopt de bal weg. Masis bokst de bal weg.

19e minuut.
Hârleşteanu passt de bal zonder na te denken. Burhanoğlu rent richting de bal. Vindas verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmüller onderschept slim de pass. Holzmüller schiet op doel. Masis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Burtón passt de bal zonder na te denken. Leo is nu in balbezit. Leo met een sublieme pass. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Goss met een sublieme pass. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller passt de bal in één keer door. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Hârleşteanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Leo de bal. Leo met een sublieme pass. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tsivilikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goss geeft een hoge lob. Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muchen - Disturb 0:1

33e minuut.
Vindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ledwidge de bal. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jackson probeert de bal aan de voet te houden. Leonhardes rent richting de bal. Burhanoğlu begaat een overtreding. Burhanoğlu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Leonhardes kopt de bal weg. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu passt de bal in één keer door. Daar is Burhanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Masis bokst de bal weg.

40e minuut.
Goss kopt de bal weg. Daar is Leonhardes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holzmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Masis bokst de bal weg.

42e minuut.
Ledwidge kopt de bal weg. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leo onderschept slim de pass. Leo geeft de bal voor. Jackson kopt de bal weg. Masis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Goss met een snelle inworp. Holzmüller rent richting de bal. Holzmüller met een sublieme pass. Hârleşteanu heeft problemen om de bal te vangen. Hârleşteanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Arguello de bal. Vindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller onderschept slim de pass. Holzmüller passt de bal in één keer door. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
muchen - Disturb 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muchen 79%, Disturb 21%.
muchen - Disturb 0:2

50e minuut.
Leo speelt de bal door. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu passt de bal zonder na te denken. Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Scuderi rent richting de bal. Scuderi passt de bal met de wreef. Leo is nu in balbezit. Leo geeft een hoge lob. Burhanoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Leo kopt de bal weg. Klungelig pakt Villegas de bal. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muchen - Disturb 0:3

59e minuut.
Leonhardes geeft een hoge lob. Arguello heeft problemen om de bal te vangen. Goss probeert naar een medespeler te passen. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Masis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
muchen - Disturb 0:4

62e minuut.
Ledwidge passt de bal zonder na te denken. Leo rent richting de bal. Leo geeft een hoge lob. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss schiet op doel. De bal raakt de paal. Holzmüller heeft problemen om de bal te vangen. Jackson rent richting de bal. Holzmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmüller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
muchen - Disturb 0:5

65e minuut.
Daar is Holzmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonhardes verovert de bal door een tackle van achteren. Vindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu is nu in balbezit. Hârleşteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Masis met een harde bal richting middenveld. Daar is Ledwidge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleşteanu speelt de bal door. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muchen - Disturb 0:6

77e minuut.
Villegas trapt de bal weg van het doel. Cabrera rent richting de bal. Ledwidge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cabrera kan niet meer verder spelen. Fatjó komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Hârleşteanu passt de bal met de wreef. Leo is nu in balbezit. Leo speelt de bal door. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muchen 82%, Disturb 18%.
muchen - Disturb 0:6