Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nezt Coronado
Normal Tactiek 4 1 4 1 alfa
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 32.9
weak Schieten very good
poor Passen poor
poor Verdedigen good


1e minuut.
Boza met een sublieme pass. Alladin is nu in balbezit. Goicoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alladin onderschept slim de pass. Alladin schiet op doel. Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Daar is Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza probeert naar een medespeler te passen. Alladin is nu in balbezit. Alladin draait met de bal, schiet en ... Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Boza rent richting de bal. Boza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Monge de bal. Alladin is nu in balbezit. Alladin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Cereceda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiton is nu in balbezit. Leiton passt de bal in één keer door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel. Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Falcón rent richting de bal. Edwards begaat een overtreding. Falcón raakt geblesseerd tijdens het duel. Wanchope zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Boza met een sublieme pass. Goicoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alladin onderschept slim de pass. Alladin haalt uit met een fantastische trap. Acuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nezt - Coronado 0:1

33e minuut.
Leiton geeft de bal voor. Campbell rent richting de bal. Alladin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alladin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Villalobos passt de bal met de wreef. Alladin is nu in balbezit. Cervantes rent richting de bal. Alladin onderschept slim de pass. Alladin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nezt - Coronado 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nezt 74%, Coronado 26%.
Nezt - Coronado 0:2

46e minuut.
Boza passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores met een sublieme pass. Klungelig pakt Alladin de bal. Alladin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Flores met een snelle inworp. Boza rent richting de bal. Boza geeft de bal voor. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wanchope probeert naar een medespeler te passen. Goicoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alladin onderschept slim de pass. Alladin draait met de bal, schiet en ... Acuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nezt - Coronado 0:3

60e minuut.
Leiton speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alladin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Nezt - Coronado 0:4

71e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón speelt de bal door. Alladin is nu in balbezit. Alladin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nezt - Coronado 0:5

74e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell geeft de bal voor. Ugalde kopt de bal weg. Alladin rent richting de bal. Alladin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nezt - Coronado 0:6

78e minuut.
Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde geeft een lange en hoge pass. Wanchope kopt de bal weg. Daar is Alladin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alladin draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Klungelig pakt Wanchope de bal. Wanchope passt de bal met de wreef. Alladin rent richting de bal. Alladin haalt uit met een fantastische trap. Acuña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Monge verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Nezt - Coronado 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nezt 83%, Coronado 17%.
Nezt - Coronado 0:7