Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dragones rojos CF La Labor
Normal Tactiek Empunchados
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 37.2
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
De Trinidad passt de bal met de wreef. Paterna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oballa. Oballa krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Paterna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calvo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stagno is nu in balbezit. Stagno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Puertas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calvo rent richting de bal. Calvo passt de bal in één keer door. Eremiáš rent richting de bal. Eremiáš geeft de bal voor. Pochet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Rovari verovert de bal door een tackle van achteren. Badilla probeert naar een medespeler te passen. Eremiáš probeert naar een medespeler te passen. Stagno rent richting de bal. Stagno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rovari met de inworp. Granados met een sublieme pass. Eremiáš speelt de bal door. Granados is nu in balbezit. Granados draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stagno probeert naar een medespeler te passen. Remień is nu in balbezit. Stagno rent richting de bal. Stagno haalt uit met een fantastische trap. Pochet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dragones rojos - CF La Labor 0:1

30e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Remień met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Granados de bal onder controle te krijgen. Stagno is nu in balbezit. Stagno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Calvo met een snelle inworp. Stagno is nu in balbezit. Stagno passt de bal met de wreef. Remień is nu in balbezit. Remień schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Granados met een sublieme pass. Tenorio met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Remień verovert de bal door een tackle van achteren. Remień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dragones rojos - CF La Labor 0:2

44e minuut.
Eremiáš probeert naar een medespeler te passen. Granados is nu in balbezit. Granados passt de bal met de wreef. Stagno is nu in balbezit. Stagno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pochet met een harde bal richting middenveld. Rovari kopt de bal weg. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragones rojos 74%, CF La Labor 26%.
dragones rojos - CF La Labor 0:2

53e minuut.
Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo passt de bal met de wreef. Eremiáš met een sublieme pass. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
dragones rojos - CF La Labor 0:3

62e minuut.
Eremiáš geeft de bal voor. Remień kopt de bal weg. Stagno is nu in balbezit. Stagno haalt uit met een fantastische trap. Pochet probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Puertas kan de bal niet met de borst controleren. Puertas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Paterna de bal onder controle te krijgen. Remień rent richting de bal. Remień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stagno passt de bal in één keer door. Bastos speelt de bal door. Paterna is nu in balbezit. Stagno verovert de bal door een tackle van achteren. Stagno schiet op doel. Pochet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pochet trapt de bal weg van het doel. Granados probeert naar een medespeler te passen. Remień met een sublieme pass. Stagno rent richting de bal. Stagno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Calvo rent richting de bal. Calvo speelt de bal door. Granados kan de bal niet met de borst controleren. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dragones rojos - CF La Labor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragones rojos 81%, CF La Labor 19%.
dragones rojos - CF La Labor 0:4