Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muchen los chapulos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Miller is nu in balbezit. Miller geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wright zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alonso geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Fatjó is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santamaría. Fatjó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leonhardes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dixon kopt de bal weg. Urzay probeert de bal aan de voet te houden. Moya rent richting de bal. Moya draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Leonhardes verovert de bal door een tackle van achteren. Fatjó is nu in balbezit. Fatjó passt de bal zonder na te denken. Moya is nu in balbezit. Moya haalt uit met een fantastische trap. Cáceres bokst de bal weg.

44e minuut.
Carbonero onderschept slim de pass. Carbonero met een sublieme pass. Amighetti rent richting de bal. Amighetti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Villegas de bal onder controle te krijgen. Paal!

45e minuut.
Fatjó is nu in balbezit. Urzay onderschept slim de pass. Urzay passt de bal in één keer door. Daar is Carbonero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muchen 40%, los chapulos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
muchen - los chapulos 0:0

55e minuut.
Arguello bereikt de bal nog maar net als eerste. Laporte onderschept slim de pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma geeft een lange en hoge pass. Amighetti springt en kopt de bal. Masis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo met een sublieme pass. Arguello heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muchen 44%, los chapulos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
muchen - los chapulos 0:0