Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Disturb marmol
de regreso 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Eduarte rent richting de bal. Eduarte met een sublieme pass. Goss speelt de bal door. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu schiet op doel. Vindas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Holzmüller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Goss de bal. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - marmol 1:0

9e minuut.
Lázaro probeert de bal aan de voet te houden. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu passt de bal zonder na te denken. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Vindas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - marmol 2:0

11e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Leo rent richting de bal. Leo geeft een lange en hoge pass. Burhanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hârleşteanu met de inworp. Daar is Goss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goss geeft een hoge lob. Leo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - marmol 3:0

14e minuut.
Goss verovert de bal door een tackle van achteren. Goss probeert naar een medespeler te passen. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco geeft een hoge lob. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Eduarte is nu in balbezit. Holzmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmüller speelt de bal door. Burhanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Vindas bokst de bal weg.

22e minuut.
Wasserman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leo met een snelle inworp. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Lázaro speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. De Freitas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante raakt geblesseerd tijdens het duel. Eduarte komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ledwidge met de inworp. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo probeert naar een medespeler te passen. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wasserman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leo met een snelle inworp. Daar is Holzmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holzmüller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vindas trapt de bal weg. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu probeert naar een medespeler te passen. Burhanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Vindas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - marmol 4:0

36e minuut.
Tsivilikas met een sublieme pass. Ledwidge rent richting de bal. Ledwidge passt de bal zonder na te denken. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - marmol 5:0

39e minuut.
Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller probeert naar een medespeler te passen. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ponce de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goss zal de hoekschop nemen. Burhanoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Vindas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - marmol 6:0

42e minuut.
Goss met een sublieme pass. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller probeert naar een medespeler te passen. Burhanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Goss kopt de bal weg. Holzmüller rent richting de bal. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller onderschept slim de pass. Holzmüller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Burhanoğlu de bal. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Vindas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - marmol 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disturb 24%, marmol 76%.
Disturb - marmol 7:0

48e minuut.
Fizedean passt de bal met de wreef. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu passt de bal zonder na te denken. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wasserman rent richting de bal. Wasserman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leo met de inworp. Holzmüller geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Burhanoğlu is nu in balbezit. Leo is nu in balbezit. Leo passt de bal met de wreef. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi geeft een lange en hoge pass. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Vindas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Goss rent richting de bal. Goss passt de bal in één keer door. Daar is Burhanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo speelt de bal door. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Vindas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - marmol 8:0

76e minuut.
Vindas met een sublieme pass. Daar is Hârleşteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleşteanu passt de bal met de wreef. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wasserman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu draait met de bal, schiet en ... Vindas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturb - marmol 9:0

83e minuut.
Ledwidge is nu in balbezit. Ledwidge geeft de bal voor. Goss kopt de bal weg. Burhanoğlu rent richting de bal. Burhanoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een hoge lob. Tsivilikas kopt de bal weg. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller geeft de bal voor. Vindas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disturb 22%, marmol 78%.
Disturb - marmol 9:0