Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronado dragones rojos
4 1 4 1 alfa Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 18.3
solid Schieten poor
poor Passen poor
solid Verdedigen hopeless


2e minuut.
Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos rent richting de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Pochet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Doeltrap. Pochet trapt de bal weg. Paterna kopt de bal weg. Alladin is nu in balbezit. Alladin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alladin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - dragones rojos 1:0

16e minuut.
Wanchope passt de bal in één keer door. Boza is nu in balbezit. Boza geeft de bal voor. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bastos geeft een hoge lob. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap. Pochet bokst de bal weg.

27e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal in één keer door. Alladin is nu in balbezit. Alladin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - dragones rojos 2:0

31e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal met de wreef. Alladin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alladin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - dragones rojos 3:0

33e minuut.
Boza is nu in balbezit. Boza passt de bal zonder na te denken. Paterna rent richting de bal. Alladin onderschept slim de pass. Alladin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wanchope kopt de bal weg. Ulate is nu in balbezit. Campbell onderschept slim de pass. Campbell schiet op doel. Pochet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - dragones rojos 4:0

36e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores met een snelle inworp. Daar is Alladin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alladin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - dragones rojos 5:0

37e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterna rent richting de bal. Campbell onderschept slim de pass. Alladin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alladin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 23%, dragones rojos 77%.
Coronado - dragones rojos 5:0

56e minuut.
Inworp. Ulate met de inworp. Paterna rent richting de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Campbell zal de hoekschop nemen. Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alladin rent richting de bal. Alladin haalt uit met een fantastische trap. Pochet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Campbell neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Campbell met de inworp. Wanchope rent richting de bal. Wanchope probeert naar een medespeler te passen. Alladin is nu in balbezit. Alladin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - dragones rojos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 26%, dragones rojos 74%.
Coronado - dragones rojos 6:0