Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magos sapirpisa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dinarte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Warner met de inworp. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Tapia rent richting de bal. Segura onderschept slim de pass. Solís is nu in balbezit. Solís draait met de bal, schiet en ... Canda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tapia rent richting de bal. Solís verovert de bal door een tackle van achteren. Solís met een sublieme pass. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Madrigal met de inworp. Solís is nu in balbezit. Solís geeft de bal voor. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Canda trapt de bal weg van het doel. Gutiérrez kopt de bal weg. Segura is nu in balbezit. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sagasti met een harde bal richting middenveld. Herrera kopt de bal weg. Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Solís speelt de bal door. Orlich rent richting de bal. Orlich passt de bal met de wreef. Ruesga rent richting de bal. Ruesga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rodríguez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solís rent richting de bal. Solís geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera met een sublieme pass. Tapia rent richting de bal. Tapia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dinarte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlich rent richting de bal. Orlich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magos - sapirpisa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magos 54%, sapirpisa 46%.
magos - sapirpisa 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Orlich de bal. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Orlich verovert de bal door een tackle van achteren. Orlich passt de bal zonder na te denken. Ruesga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruesga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Benavides met de inworp. Gutiérrez rent richting de bal. Benavides is nu in balbezit. Benavides geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Segura rent richting de bal. Solís rent richting de bal. Segura is nu in balbezit. Segura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia onderschept slim de pass. Tapia geeft een hoge lob. Ruesga is nu in balbezit. Ruesga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
magos - sapirpisa 0:2

82e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Dinarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruesga onderschept slim de pass. Ruesga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tapia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solís is nu in balbezit. Solís draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magos 59%, sapirpisa 41%.
magos - sapirpisa 0:2