Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andres FC 14000 los amigos de dios
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Zepeda de bal onder controle te krijgen. Vega is nu in balbezit. Vega geeft een hoge lob. Zavala is nu in balbezit. Zavala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andres FC 14000 - los amigos de dios 1:0

6e minuut.
Alos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alos passt de bal zonder na te denken. Maroto is nu in balbezit. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Velez onderschept slim de pass. Velez probeert naar een medespeler te passen. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón draait met de bal, schiet en ... Paal! Goicoechea bokst de bal weg. Marañón controleert de bal met de borst. Goicoechea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marañón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andres FC 14000 - los amigos de dios 1:1

15e minuut.
Maroto rent richting de bal. Maroto geeft een hoge lob. Cañas is nu in balbezit. Marañón verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón schiet op doel. Goicoechea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft de bal voor. Abajo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zavala kopt de bal weg. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti verovert de bal door een tackle van achteren. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta onderschept slim de pass. Arrieta passt de bal zonder na te denken. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andres FC 14000 - los amigos de dios 1:2

43e minuut.
Rey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Myrie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andres FC 14000 35%, los amigos de dios 65%.
Andres FC 14000 - los amigos de dios 1:2

55e minuut.
Klungelig pakt Zavala de bal. Maroto is nu in balbezit. Maroto speelt de bal door. Marañón is nu in balbezit. Marañón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Portillo speelt de bal door. Abajo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maroto. Maroto krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arrieta zal de hoekschop nemen. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goicoechea trapt de bal weg van het doel. Sagasti rent richting de bal. Myrie is nu in balbezit. Myrie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andres FC 14000 - los amigos de dios 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andres FC 14000 42%, los amigos de dios 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andres FC 14000 - los amigos de dios 2:2