Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
megagoool Alajuelense
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Klungelig pakt Redondo de bal. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo rent richting de bal. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer draait met de bal, schiet en ... Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Laitano rent richting de bal. Laitano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miranda de bal. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos begaat een overtreding. Quiróz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Quiróz kan niet meer verder spelen. Bastos met een sublieme pass. Androver komt het veld opgelopen. Androver zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer haalt uit met een fantastische trap. Muñoz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Redondo onderschept slim de pass. Redondo met een sublieme pass. Balaguer rent richting de bal. Balaguer haalt uit met een fantastische trap. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
megagoool - Alajuelense 0:1

30e minuut.
Señor is nu in balbezit. Señor passt de bal zonder na te denken. Androver rent richting de bal. Bastos verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Álamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo onderschept slim de pass. Redondo speelt de bal door. Balaguer rent richting de bal. Balaguer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Señor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallardo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Álamo de bal onder controle te krijgen. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
megagoool - Alajuelense 0:2

43e minuut.
Bastos is nu in balbezit. Androver rent richting de bal. Androver geeft een hoge lob. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: megagoool 61%, Alajuelense 39%.
megagoool - Alajuelense 0:2

50e minuut.
Laitano verovert de bal door een tackle van achteren. Laitano speelt de bal door. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
megagoool - Alajuelense 0:3

53e minuut.
Androver geeft de bal voor. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo onderschept slim de pass. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer haalt uit met een fantastische trap. Duarte bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Trinidad neemt de hoekschop. Muñoz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
megagoool - Alajuelense 0:4

60e minuut.
Salgado speelt de bal door. Hurtado is nu in balbezit. Bastos rent richting de bal. Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Androver is nu in balbezit. Hurtado onderschept slim de pass. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Señor probeert naar een medespeler te passen. Androver bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver probeert naar een medespeler te passen. Balaguer rent richting de bal. Balaguer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
megagoool - Alajuelense 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: megagoool 52%, Alajuelense 48%.
megagoool - Alajuelense 0:5