Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIGA FC los amigos de dios
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Barahona passt de bal in één keer door. Drake rent richting de bal. Drake passt de bal in één keer door. Baeza is nu in balbezit. Baeza schiet op doel. McGregor bokst de bal weg. Vaca kopt de bal weg. Klungelig pakt Velez de bal. Baeza is nu in balbezit. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda maakt een afschuwelijke overtreding. Barahona raakt geblesseerd tijdens het duel. Barahona met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Arrieta rent richting de bal. Arrieta passt de bal zonder na te denken. Marañón is nu in balbezit. Marañón draait met de bal, schiet en ... Salazar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIGA FC - los amigos de dios 0:1

12e minuut.
Camacho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trujillo met de inworp. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bolaños kopt de bal weg. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake met een sublieme pass. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LIGA FC - los amigos de dios 1:1

27e minuut.
Drake passt de bal met de wreef. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona passt de bal zonder na te denken. Baeza rent richting de bal. Baeza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Vega rent richting de bal. Gago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Camacho de bal onder controle te krijgen. Marañón is nu in balbezit. Marañón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIGA FC - los amigos de dios 1:2

37e minuut.
Lascarez geeft een lange en hoge pass. McGregor met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolaños de bal. Marañón rent richting de bal. Marañón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIGA FC - los amigos de dios 1:3

44e minuut.
Baeza speelt de bal door. Lascarez rent richting de bal. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo geeft de bal voor. Gago kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIGA FC 40%, los amigos de dios 60%.
LIGA FC - los amigos de dios 1:3

49e minuut.
Drake raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batres komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Maroto kopt de bal weg. De Moreno rent richting de bal. De Moreno passt de bal zonder na te denken. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Velez speelt de bal door. Pino heeft problemen om de bal te vangen. Alos begaat een overtreding. Alos krijgt een gele kaart. Pino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baeza is nu in balbezit. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pino rent richting de bal. Pino geeft een lange en hoge pass. Batres is nu in balbezit. Batres draait met de bal, schiet en ... McGregor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIGA FC - los amigos de dios 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIGA FC 37%, los amigos de dios 63%.
LIGA FC - los amigos de dios 2:3