Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los amigos de dios LIGA FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lascarez rent richting de bal. Lascarez geeft een lange en hoge pass. Barahona is nu in balbezit. Baeza rent richting de bal. Baeza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Lascarez heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo begaat een overtreding. Trujillo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Casasola onderschept slim de pass. Casasola kan de bal niet met de borst controleren. Casasola probeert naar een medespeler te passen. Drake rent richting de bal. Drake haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Drake onderschept slim de pass. Drake passt de bal met de wreef. Baeza heeft problemen om de bal te vangen. Baeza draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Trujillo geeft een lange en hoge pass. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marañón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Moreno legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los amigos de dios - LIGA FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los amigos de dios 70%, LIGA FC 30%.
los amigos de dios - LIGA FC 1:0

50e minuut.
De Moreno passt de bal met de wreef. Daar is Marañón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaños is nu in balbezit. Marañón verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Salazar met een harde bal richting middenveld. Fonseca kan de bal niet met de borst controleren. Fonseca passt de bal in één keer door. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños geeft een hoge lob. Lascarez rent richting de bal. Lascarez draait met de bal, schiet en ... McGregor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los amigos de dios - LIGA FC 1:1

81e minuut.
Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maroto rent richting de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake rent richting de bal. Drake haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los amigos de dios 58%, LIGA FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los amigos de dios - LIGA FC 1:1