Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
megagoool FC TLOU
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bastos met een sublieme pass. Jímenez rent richting de bal. Jímenez speelt de bal door. Goñi rent richting de bal. Goñi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
megagoool - FC TLOU 0:1

7e minuut.
Zavaleta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakami met de inworp. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
megagoool - FC TLOU 0:2

11e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz geeft de bal voor. Miranda kopt de bal weg. Klungelig pakt Goñi de bal. Goñi haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ibarra geeft de bal voor. Ruiz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavaleta. Zavaleta krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Inworp. Ibarra met de inworp. Juárez geeft een hoge lob. Goñi springt en kopt de bal. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Juárez passt de bal in één keer door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz speelt de bal door. Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñi verovert de bal door een tackle van achteren. Goñi passt de bal zonder na te denken. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: megagoool 60%, FC TLOU 40%.
megagoool - FC TLOU 0:2

49e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een hoge lob. Iglesia heeft problemen om de bal te vangen. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Biamonte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Muñoz trapt de bal weg. Iglesia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bejarano de bal onder controle te krijgen. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
megagoool - FC TLOU 1:2

61e minuut.
Rivera speelt de bal door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een hoge lob. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Biamonte bokst de bal weg.

78e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Lázaro kopt de bal weg. Zavaleta probeert de bal met de borst te controleren. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Salgado kopt de bal weg. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft de bal voor. Iglesia heeft problemen om de bal te vangen. Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
megagoool - FC TLOU 2:2

86e minuut.
Ibarra met de inworp. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez geeft een lange en hoge pass. Goñi krijgt zijn hoofd ertegen. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
megagoool - FC TLOU 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: megagoool 51%, FC TLOU 49%.
megagoool - FC TLOU 2:3